Uemballeret affald

 Olie- og benzin udskillere samt sandfang.

Alle virksomheder, der har en olie- og benzinudskiller og et sandfang, har pligt til at tømme udskilleren med jævne mellemrum, minimum en gang om året eller efter behov. Vi hjælper jer gerne med at vurdere jeres behov. Det er en god idé jævnligt at efterse udskilleren, den fungerer nemlig kun, som den skal, hvis den er fyldt med vand, så olien kan flyde ovenpå.

Når I tilmelder jer vores ordning for tømning af olie- og benzinudskilere og sandfang, bliver jeres udskillere automatisk efterset og tømt. I forbindelse med besøget afleverer vores chauffør en tømningsrapport, der fortæller hvor meget olie- og benzin, slam og sand der er tømt fra udskilleren.

Olie- og benzin udskillere og sandfang er forbundet med afløbsledninger, hvor der forekommer olie- og benzinholdigt vand, fx på parkeringspladser, tankstationer og autoværksteder.

 

Øvrigt uemballeret affald

Har I store mængder af flydende affald, hvor der er behov for tankbil eller slamsuger, kontakt os så finder vi løsningen!

Farligt gods

Er jeres farlige affald samtidigt farligt gods, sørger vi selvfølgelig også for, at jeres affald bliver korrekt deklareret og klassificeret på baggrund af jeres oplysninger. Læs mere omkring olieaffald

Bestilling af afhentning

I har flere muligheder for bestilling. For kunder som har adgang til vores Web-portal er det mulighed at bestille 24 timer i døgnet. Har I ikke adgang til Web-portalen, kan I kontakte os eller bestille via vores hjemmeside. På linket nedenfor, kan I tilmelde jer vores tømningsordning.

Hvis du har spørgsmål, brug for mere information eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på tømning af olie- og benzinudskillere samt sandfang, kan du kontakte os på telefon 54 88 11 00.

 

 

ALFA Specialaffald | Bøgesøvej 29 Mogenstrup, 4700 Næstved | Cvr.: 2885 5036 | Sitemap | Tlf.: 54 88 11 00 | E-mail:alfa@alfa.dk
| Cookiepolitik
Top